Δημιουργική ανάπτυξη ιστοσελίδων που έχουν αποτέλεσμα!

Web Design

Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι o καθρέπτης της επιχείρησης στο ευρύ κοινό. Μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα θα φέρει επιπλέον πωλήσεις, θα αποδώσει ως επένδυση και θα «χτίσει» καλή εικόνα της επιχείρησης και των προϊόντων/υπηρεσιών της. Μια μέτρια, απλά θα υπάρχει ανάμεσα σε χιλιάδες μέτριες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μια πρόχειρη και ερασιτεχνική σελίδα θα δυσφημίζει την επιχείρηση.

σχεδιασμός, ανάπτυξη, προώθηση ιστοσελίδων ή e-shop

Υπηρεσίες Leapfrog

Κατοχύρωση domain
& Website hosting:

Λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων με τεχνική υποστήριξη στα μέτρα σας με προτεραιότητα στην ταχύτητα, ασφάλεια και τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Branding - Δημιουργία
Εταιρικής Ταυτότητας:

Το δημιουργικό τμήμα της Leapfrog αναλαμβάνει τη βελτίωση ή δημιουργία του εικαστικού και του περιεχομένου της ταυτότητας της επιχείρησης: ονοματολογία, λογοτύπηση, ύφος (tonality), key visuals, χρωματικοί κώδικες, γραφικοί χαρακτήρες, selling line, footprint, κλπ.

Δημιουργία - βελτίωση απαιτούμενου υλικού:

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, αναλαμβάνουν την κειμενογραφική επιμέλεια, τις φωτογραφίσεις, τη δημιουργία video, παρουσιάσεων, τις μεταφράσεις ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη υλικού.

Κατασκευή
website:

Η κατασκευή ιστοσελίδων πραγματοποιείται από ομάδα έμπειρων προγραμματιστών, που αναλαμβάνει να δημιουργήσει προσαρμοσμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και βέλτιστες πρακτικές, σύμφωνα με το συμφωνημένο brief και τους στόχους της επιχείρησης.

Search Engine Optimization
Βελτιστοποίηση:

Χρησιμοποιούμε όλες τις τεχνικές που απαιτούνται (Keywords, On-page SEO) ώστε η ιστοσελίδα σας να γίνει πιο ορατή στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης για τους χρήστες που αναζητούν το εμπορικό σήμα, το προϊόν ή την υπηρεσία σας μέσω μηχανών αναζήτησης (Google, Bing κ.α.)

On-Line
Διαφήμιση ιστοσελίδας:

Δημιουργία και υλοποίηση κοστολογημένου πλάνου on-line επικοινωνίας χρησιμοποιώντας display advertising (videos, banners, pop-ups), Search Engine Marketing (SEM) όπως google ads, καθώς και καμπάνιες στα Fun Pages (Facebook, Instagram), της επιχείρησή σας.

Στους καιρούς μας, ένας στους δύο καταναλωτές «ερευνά» στο διαδίκτυο πριν αγοράσει ένα προϊόν ή υπηρεσία.  ‘Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών κάνει και τις αγορές του μέσω διαδικτύου. Είναι αυτονόητο ότι όλες οι επιχειρήσεις, καταστήματα, προϊόντα, υπηρεσίες θα πρέπει να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο.

Όμως αυτό δεν αρκεί. Η παρουσία στο διαδίκτυο είναι o καθρέπτης της επιχείρησης στο ευρύ κοινό. Μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα θα φέρει επιπλέον πωλήσεις, θα αποδώσει ως επένδυση και θα «χτίσει» καλή εικόνα της επιχείρησης και των προϊόντων/υπηρεσιών της. Μια μέτρια, απλά θα υπάρχει ανάμεσα σε χιλιάδες μέτριες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ μια πρόχειρη και ερασιτεχνική σελίδα θα δυσφημίζει την επιχείρηση.

Στην Leapfrog απευθυνόμαστε σε νέες επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους ή ελευθέρους επαγγελματίες, αλλά και σε μικρές οι μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να βελτιώσουν ή να αλλάξουν την υπάρχουσα εικόνα τους και αποτελεσματικότητά τους στο διαδίκτυο.

Η ομάδα της Leapfrog αποτελείται από στελέχη επιχειρήσεων (με εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό), ανθρώπους της επικοινωνίας/διαφήμισης αλλά και έμπειρους προγραμματιστές. Έτσι, γνωρίζουμε τι ακριβώς χρειάζεται μια επιχείρηση, πως να δημιουργήσουμε ελκυστικό και στοχευμένο περιεχόμενο και πως να κατασκευάσουμε μια λειτουργική ιστοσελίδα που θα υποστηρίξει την παρουσία σας στο διαδίκτυο:

 • Δυνατότητα επιλογής από μεγάλη γκάμα έτοιμων και προσαρμοσμένων σχεδίων
 • Εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Προσαρμοσμένες Φόρμες (π.χ. επικοινωνίας, εκδήλωσης ενδιαφέροντος κλπ.)
 • Responsive για όλα τα μεγέθη οθόνης (υπολογιστές, tablet, κινητά)
 • Προσθήκη απεριόριστων φωτογραφιών, photo galleries, videos, παρουσιάσεων
 • Διασύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα όπως Facebook, Instagram, Twitter
 • Δημιουργία Blog
 • Δημιουργία σελίδας Google Analytics για παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας
 • Καταχώρηση στην Google, Bing, Yandex και όλες τις γνωστές μηχανές αναζήτησης
 • Προσθήκη meta tags για τις μηχανές αναζήτησης
 • Προσθήκη των απαραίτητων plugins για την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας
 • GDRP ready
 • Google maps για εύκολη ανεύρεση της επιχείρησης
 • Δημιουργία Google my business για την περιληπτική παρουσίαση της επιχείρησης
 • Δημιουργία e-mails
 1. Ακούμε τις ανάγκες σας
 2. Προτείνουμε βάσει της εμπειρίας μας
 3. Σας αποστέλλουμε προσχέδια (εικαστικό-δομή), προς επιλογή
 4. Αναλυτικό Κοστολόγιο και αποδοχή
 5. Κωδικοποίηση (ουσιαστική ανάπτυξη της ιστοσελίδας)
 6. Προσαρμογή εικαστικών, φωτογραφιών, κειμένων
 7. Ανέβασμα στο διαδύκτιο και παράδοση

Το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας εξαρτάται από αρκετές παραμέτρους και δεν μπορεί να γενικευτεί. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν 3 κατηγορίες κόστους που θα πρέπει να υπολογίσετε πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε:

Άμεσο, εφάπαξ κόστος κατασκευής:

 1. Σχεδιασμό & κατασκευή βάσει των ωρών εργασίας που απαιτούνται ώστε να καλυφθούν απόλυτα τα ζητούμενα
 2. Αγορά λογισμικού για εφαρμογές που θα συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα
 3. Αγορά templates και themes
 4. Αγορά φωτογραφιών από photo image banks εφόσον απαιτείται

Το κόστος κατασκευής για μια ολοκληρωμένη απλή δυναμική σελίδα μπορεί να ξεκινήσει από περίπου 350€ και να ανέλθει σε πάνω από 2.500€ για μια σύνθετη δυναμική ιστοσελίδα/e-shop με πάνω από 1.500 προϊόντα προς πώληση.

Ετήσιο κόστος (συνδρομές):

 1. Το Web hosting (φιλοξενία), ενός μέσου website ξεκινάει από 47,4€/έτος
 2. Το κόστος κατοχύρωσης domain με κατάληξη .gr: ξεκινάει από10€/έτος

 Έμεσα κόστη που πιθανότατα θα προκύψουν:

 1. Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας (εφόσον δεν υπάρχει ήδη): περιλαμβάνει εκ νέου σχεδιασμό Λογοτύπου, γραμματοσειρές, slogan, χρωματικοί κωδικοί,  σύμβολα και εικόνες επικοινωνίας ώστε να δημιουργηθεί μια ενιαία ταυτότητα της επιχείρησής σας σε όλες τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσετε (website, επιγραφές, social media, επιστολόχαρτα, business cards κλπ.). Το κόστος ξεκινάει από 200€.   
 2. Φωτογραφήσεις προϊόντων: από 3€/προϊόν (φωτογράφηση και προσαρμογή στις προδιαγραφές του website σας).
 3. Κειμενογράφηση: Συνήθως, οι πελάτες μας αποστέλλουν διάφορα κείμενα έστω σε πρόχειρη μορφή τα οποία εμείς ως διαφημιστική φιλτράρουμε και προσαρμόζουμε στο ύφος & τόνο της ιστοσελίδας σας. Εάν χρειάζεστε κειμενογράφηση  εξαρχής από εμάς το κόστος ξεκινάει από 20€ ανά σελίδα.
 4. Μεταφράσεις: Κατόπιν συμφωνίας με μεταφραστή που θα σας προτείνουμε.

Εάν θέλετε να έχετε άμεσα μια εκτίμηση του κόστους κατασκευής της ιστοσελίδας σας, συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας (στο τέλος της σελίδας), ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6218283.

Leapfrog Web Design

επιπρόσθετες αξίες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πολυετής παρουσία στο χώρο του marketing εντός και εκτός συνόρων.
Αποτελεσματική επικοινωνία της μάρκας και των πλεονεκτημάτων της στο κοινό στόχο.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Γραφίστες με «πολλά χιλιόμετρα» στη δημιουργική διαφήμιση και εταιρική ταυτότητα.
Άψογo αισθητικά αποτέλεσμα σύμφωνα με το positioning της μάρκας και τις σημερινές τάσεις.

ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τεχνικοί internet με άρτια κατάρτιση σε συνδυασμό με κατανόηση των αναγκών περιήγησης των χρηστών διαδικτύου και των διεθνών τάσεων που επικρατούν στον σχεδιασμό ιστοσελίδας.
Ευχάριστη εμπειρία περιήγησης για υπάρχοντες ή δυνητικούς πελάτες. Ευκολία στην χρήση.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Στην leapfrog γνωρίζουμε ότι όσο καλή και αν είναι μια ιστοσελίδα εκείνο που τελικά μετράει είναι η απόδοση της επένδυσης του πελάτη μας.
Άριστη σχέση ποιότητας τιμής. Μεάλη απόδοση στην επένδυση κατασκευής και πλάνου επικοινωνίας.

οπτική leapfrog

web design

«Κάθε φορά που δημιουργούμε ένα νέο website ή e-shop, είναι μία πραγματικά συναρπαστική διαδικασία. 

Σαν να στήνουμε για τον πελάτη μας ένα πολυώροφο κατάστημα εκατοντάδων τετραγωνικών, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Οφείλει να είναι εντυπωσιακό, να κάνει επιπλέον πωλήσεις, και να παρακινεί τους χιλιάδες πελάτες του να το επισκεφθούν ξανά και ξανά.»

Εάν σας ενδιαφέρει
να ενδυναμώσετε την
διαδικτυακή σας παρουσία:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα βασικά ζητούμενα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Ενναλακτικά καλέστε στο 210 6218 283 ή στείλτε μα μήνυμα στο info@leapfrog.gr